Vi er en antall kurdiske kvinner med ulike tanker, mener at å forsvare menneskerettighetene, samfunnsengasjement for utvikling av det sivile samfunnet organisasjoner, hvor som helst for effektiv og bedre samfunn i begynnelsen. Gi menneskerettigheter, barn, kvinner og alle borgere, til tross for oppmerksomheten til kjønn, klasse og tro og offentlige plikt til å forbedre menneskers levekår er den regjerende regjeringene.

Dessverre, er brud de grunnleggende menneskerettigheter basis, inkludert Iran og kurdiske rettigheter spesielt . Med dette vi hevder at Siddiq Kaboudvand grunnleggeren av Kurdistan Humanitare Organization sittet i fengsel foe 4 år siden som er sikt for defense menneskerettigheter . Han er syk og kjedde i fengsel et hjerteinfarkt mot hans som dessverre den iranske regjeringen, uavhengig av deres helse fortsatt holdt dem i fengsel og pressr psykisk press familien hans .

Familien til Herre Kaboudvand skrevet et brev og rekke til prominente internasjonale mennesker som har bedt om at Kaboudvand kandidatur til Nobels fredspris for å støtte. Vi mener at er riktig Herre Kaboudvand fortjener Nobel medaljer. Fordi all sin virksomhet og forbedre livet til mennesker deres grunnleggende menneskerettigheter har blitt gitt, og på samme måte fikk fengsels straf . Så vi sa at noen kvinner plan Kaboudvand kandidatur til Nobels støtte og håper å passere som de retter sin innsats for å motta fredsprisen.

 

Neda Shahbazi, Soraya Fallah, Shiler Bapiri, Nahid Mokry, Marzieh Javanmard, Jamileh Rahimi, Shahin shahlaei, Golaleh Sharafkandi,Shikofeh Ghobadi, Zeinab Ilkhanizadeh, Shahla Dabaghi, Samira Pourandokht